Student Travel

Unde ai vrea să mergi?

Este posibil sa muncesti oriunde in SUA, atata timp cat jobul este acceptat de catre sponsor (CIEE).Ai putea sa iti gasesti un job de sinestatator sau aplicand la serviciile reprezentantelor Student Travel.

Mii de studenti sunt gata sa-si aleaga un job de munca in SUA, poti fi si tu unul din ei, atata timp cat depui ceva efort in a-l gasi.Inainte de a incepe cautare unui job e nevoie sa completezi un CV sau resume.Fii sigur ca ai inclus toata informatia despre fostii angajatori, incluzand chiar si joburile mai putin formale (babysitting, volutariat) astfel demonstrandu-i angajatorului ca esti capabil sa sa-ti asumi toate responsabilitatile.

 

Caută un job pe cont propriu

Multi studenti aleg sa-si gaseasca singuri un job, deoarece aceasta le ofera o mai mare posibilitatea de a munci la un anumit job si intr-o anumita locatie dorita de catre el. Multi studenti isi gasesc o oferta de munca inainte de plecare in SUA. Doar studentilor din anume tari le este permis sa isi caute o oferta de munca odata ajunsi in SUA.

Sursele care te pot ajuta in gasire unei oferte de munca:

www.monster.com

www.craigslist.org

www.j1jobs.com

www.seasonalemployment.com

www.jobmonkey.com

www.facebook.com/studenttravelmd – alatura-te grupului CIEE, unde poti contacta si discuta cu alti participanti Work and Travel.

Daca decizi sa iti cauti un job odata ajuns in SUA, va fi nevoie sa tii legatura permanenta cu reprezentantul Student Travel si CIEE; ei ar putea sa te ajute in gasirea unei oferte.Deasemenea am vrea sa fim siguri ca ai obtinut o experienta placuta in SUA si ca ai respectat toate conditiile impuse de catre programul Work and Travel USA. Ca sa incepi cautare independenta a unei oferte de munca va fi nevoie:

Verifica rubrica “Angajam” in ziarele din localitate in care te afli. Telefoneaza angajatorul ca sa stabilesti un ulterior interviu.Asta iti va economisi din timp.
Discuta direct cu angajatorii care au nevoie de angajati si completeaza formularele de aplicare.Revina la angajator in cateva zile daca nu ai inca nici un raspuns de la angajator. Da de stire ca esti in cautarea unui loc de munca.

Găsește un job cu ajutorul nostru

Student Travel ofera o mare varietate de servicii de recrutare, colaborand direct cu angajatorii care au mai gazduit participanti Work and Travel anterior sau prin intermediul sponsorului CIEE.

Ca sa stii care din servicii de recrutare sa alegi, contacteaza reprezentantul Student Travel.

CIEE Road Shows

CIEE sponsorizeaza evenimentele – Road Shows – unde angajatorii din SUA vin in tara ta ca sa angajeze studenti. Evenimentele Road Shows au loc in anumite tari la o data anumita.Verifica cu reprezentantul tau Student Travel cand va avea loc evenimentul in Moldova.

CIEE Recruit 

Evenimentul CIEE Recruit este un targ de joburi unde reprezentanti CIEE angajeaza mii de studenti anual in numele angajatorilor. Verifica cu reprezentantul tau Student Travel cand are loc evenimentul dat in Moldova.

CIEE Virtual Hire

Evenimentul CIEE Virtual Hire este angajarea studentilor prin intermediul camerei web, unde angajatorii sau reprezentanti ai CIEE intervieveaza studentii prin intermediul camerei web si ii angajeaza la anumite joburi.Verifica cu reprezentantul Student Travel daca acest eveniment are loc in localitatea ta.

CIEE Direct

Optiunea CIEE Direct asigura o gama larga de locuri de munca prin intermediul unei baze de date a CIEE care iti ofera posibilitatea de a aplica la joburi fara sa participi la un targ de joburi.Va fi nevoie sa completezi un CV online, care sa contina toata informatia despre jobul si locatia dorita de tine.Odata inregistrat in aceasta baza de date, vei avea acces la toata informatia despre angajatori si ofertele pe care le propun.Pentru mai multe informatii contacteaza reprezentantul tau Student Travel.