Fiecare dintre noi a fost la un moment dat în poziția ta – proaspăt student, confuz în privința verii care vine și cu mari visuri de a călători.

Student Travel a fost alături de fiecare dintre noi, de aceea am ales să rămânem în echipă și să îi ajutăm și pe alții să își adune istoriile americane. Despre noi nu se scriu romane sau filmează blockbuster-e. Despre noi nu se vorbește în parlament sau la conferințe științifice. Asta pentru că jobul nostru este avem grijă ca TU să trăiești trei luni ca-n filme: înconjurat de Zgîrîe-nori, Mustang-uri și Steaguri Americane.

Aceasta este povestea noastră, cum totul a început, cum am început a schimba destinele studenților din Moldova spre un viitor mai frumos și strălucit.

Încă din 2007, când am deschis primul birou în Chișinau, am vrut să oferim tinerilor din Moldova o altă posibilitate de a-și crea viitorul. Ne-am dedicat trup și suflet să găsim cele mai bune programe de schimb cultural destinate tuturor studenților ce doresc să călătorească în America și nu numai.

Drept urmare, au fost introduse programele Work and Travel USA, Work in France, Internship în Australia, Internship & Career Training USA. Cu ajutorul acestor programe, am reușit să simțim trăirile fiecărui participant, am reușit să unim orizonturile dintre mai multe continente ajutând tinerii din Moldova să vadă viața prin prisma frumosului diferitor țări. Suntem mândri să ducem stafeta spre viitor ;)
În prezent, cu ajutorul Student Travel, mii de studenți călătoresc în America, Franța, Australia, îmbogățindu-și bagajul de cunoștințe legat de aceste țări frumoase.

Aceasta e povestioara noastră și suntem mândri de aceasta ;)