Rendez-vous avec les représentants du CEI à Chisinau!

Marți, 24 februarie 2015, orele 13:00 în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova va avea loc un rendez-vous cu reprezentantii “Centre d’Échanges Internationaux” din Franta, lideri pe programe de schimb cultural în Franța.

Sunt invitați toți vorbitorii de limbă franceză cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 ani, studenți la colegiu (anul IV), cursul de licență (frecvență zi/redusă) sau masterat (inclusiv ultimul an).

La acest eveniment vor fi oferite toate detaliile programului de schimb cultural « Work in France 2015 » direct de către sponsori “Centre d’Échanges Internationaux”, toți vor primi răspunsuri la toate întrebările, privind posibilitățile de a petrece vacanța de vară în Franța, și desigur fiecare va putea avea un discurs tête-à-tête pentru acceptare în program.
Programul « Work in France » ofera practic oricarui student posibilitatea de a-și ameliora cunostințele lingvistice, făcîndu-și prieteni francezi și alte naționalități, de a se simți liber și a descoperi cultura franceză, fiind mai mult decît un turist, obținând și o importantă experiență de muncă în Europa.

Intrare liberă, este necesar doar sa te înregistrezi, apelînd managerul de program Irina, 068717710.

Vă așteptăm cu plăcere!