Student Travel

Work & Travel
USA

Dragă nou prieten, Dacă nu știi ce înseamnă cool, bro, dude, awesome și party till you drop, atunci programul Work and Travel s-ar putea să îți aducă multe surprize.   

În câteva cuvinte

Aceste patru luni pe care le vei petrece în SUA îți vor schimba nu doar impresiile despre cum pot fi oamenii (zâmbitori, impresionanți, de toate culorile și culturile), dar și să îți dezvolți capacitățile cunoașterii limbii engleze și a valorilor unei lumi occidentale atât de îndepărtată de noi. Foarte mulți studenți vin în SUA doar cu o idee vagă a jobului pe care îl vor avea timp de trei luni, și se întorc acasă cu mii de fotografii, zeci de prieteni noi, laptopuri, camere și chiar bani în plus pentru a locui câteva luni fără de griji în Moldova. Work & Travel poate fi cel mai frumos eveniment din viața ta, dacă știi să-l planifici la timp și să ai așteptările potrivite. Fii atent, mulți aplică având în mintea lor doar ideea de Travel, dar ca și oriunde altundeva trebuie mai întâi să ai parte de Work. Așadar, din mai până în septembrie, vei învăța cum poți începe viața practic de la zero într-o țară străină, fără a fi necesar efortul pe care îl depune multă lume: noi vom avea grijă de confortul tău.

Condițiile

Ne-am dori ca fiecare să poată participa la programul Work and Travel, există anumite condiţii de participare.

Suficient de evident e faptul că trebuie să fii student la zi. Sunt admişi pentru înscriere atât studenţii la licenţă, cât şi masteranzii şi doctoranzii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 28 de ani. Cu toate acestea fiecare caz este unic, de aceea îţi recomandăm să vizitezi unul din oficiile Student Travel pentru a discuta cu un membru al echipei noastre, astfel încât decizia de a participa în program să fie una informată şi să te lase cu mari speranţe în privinţa verii pe care vrei să o petreci în SUA.

Să nu uităm, cunoaşterea limbii engleze e la fel de importantă. Dar și aici te putem ajuta ;)

Echipa Student Travel va depune tot efortul împreună cu tine pentru ca experienţa ta studenţească să fie una maxim de plăcută şi cu cât mai multe amintiri, astfel încât serile petrecute alături de prieteni să înceapă mereu cu "şi mai spune, ce altceva ai descoperit în America?".

Eligibilitate

Pentru a fi eligibil la program, studenții trebuie să:

  • Aibă cel puțin 18 ani;
  • Învețe la o universitate de stat sau privată acreditată de stat. Durata studiilor trebuie să fie de minimum 2 ani. Studenții înscrisi la cursuri de masterat care au durata de cel puțin 2 ani pot fi de asemenea acceptați;
  • Poată trăi într-un mediu vorbitor de limbă engleză;
  • Susțină un interviu personal, în limba engleză, cu un reprezentant Student Travel;
  • Studenții care studiază în afara Republicii Moldova pot participa în program atâta vreme cât respectă condițiile de eligibilitate. Aceștia vor putea aplica la viză în țara unde își fac studiile.

Pentru mai multe detalii discută cu un reprezentant Student Travel.